Retourneren

Ziet u af van uw aankoop of is het product niet wat u ervan verwacht had? Dan kunt u uw bestelling retourneren. Lees de voorwaarden goed door alvorens u uw bestelling retourneert.
Download hier het retourformulier, print het uit en vul de benodigde velden in. Voeg dit toe aan uw retourpakket en stuur het op naar:

PD Solar t.a.v. Afdeling Retouren
nijverheidscentrum 44
2761JP Zevenhuizen
Nederland

Retourvoorwaarden
Het product moet onbeschadigd en in originele staat worden geretourneerd, inclusief de originele doos (indien van toepassing). Maak hierdoor altijd gebruik van een omdoos, zodat de originele verpakking niet beschadigd raakt. Zorg ervoor dat het retourformulier is bijgevoegd; retourzendingen zonder retourformulier kunnen niet in behandeling worden genomen.
De kosten voor het retour zenden van uw product zijn voor uw rekening. Het product moet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd. Zodra de retourzending is ontvangen storten wij het verschuldigde bedrag voor het product binnen 14 dagen terug op uw rekening. Heeft u via iDeal, Paypal of Bancontact betaald? Dan heeft u het aankoopbedrag doorgaans binnen enkele werkdagen terug.

Uitzonderingen
De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden, of er zijn aanvullende voorwaarden van toepassing. 
 
  • Kabel op maat: kan niet geretourneerd worden omdat het voor u op maat is geknipt. Van bepaalde soorten kabel bieden we standaard lengtes aan. Deze producten kunnen wel geretourneerd worden, mits u de kabel niet zelf verknipt hebt.
     
  • kWh meters: U kunt een kWh meter retourneren indien deze ongebruikt is. Een gebruikte kWh meter kunnen wij niet terugnemen aangezien de meterstand niet te resetten is. Dit maakt het product onverkoopbaar. Uiteraard kunt u uw kWh meter wel terugsturen in het geval van een defect. Wij zullen uw kWh meter onderzoeken en zo nodig een nieuwe leveren.
     
  • Producten die specifiek voor u besteld zijn: Heeft u een product besteld dat geen deel uitmaakt van ons standaard assortiment waardoor wij dit specifiek voor u hebben besteld? Dan kan dit product niet geretourneerd worden.