Klantenservice

Offerte Aanvragen

Offerte aanvragen. Scherpe tarieven; Vrijblijvend; Direct uit voorraad leverbaar.

Interesse in zonnepanelen, thuisbatterijen of een laadpaal? Laat het installatiewerk over aan onze experts en vraag vrijblijvend een offerte aan via onderstaand formulier. Wij nemen het gehele proces graag voor je uit handen. Bovendien bieden wij particulieren een flexibele betalingstermijn van 100% na oplevering. Energie opwekken was nog nooit zo moeiteloos én financieel vriendelijk!

 

Over ons

Bij PD-Solar.nl geloven we in een duurzame toekomst en streven we ernaar om groene energie voor iedereen toegankelijk te maken. Als uw betrouwbare partner bieden we een uitgebreid assortiment zonnepanelen, omvormers en montagematerialen van de hoogste kwaliteit tegen de scherpste prijzen.

Wij werken vanuit Zevenhuizen. Zevenhuizen ligt midden in de randstad. Zo zijn we erg dichtbij, en dus snel, in Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Amsterdam.

Door slim in te kopen en efficiënt voorraadbeheer zijn we in staat om de scherpste prijzen te kunnen hanteren waar klanten van PD-Solar.nl van profiteren.

Alle productinformatie en prijzen zijn op deze site www.pd-solar.nl te vinden. Heeft u vragen (bijvoorbeeld over de verwerking van uw gegevens), neem dan rechtstreeks contact op via onze onderstaande bedrijfsgegevens.

PD-Solar.nl
Nijverheidscentrum 44
2761JP Zevenhuizen

 • PD Solar B.V.
 • KvK-nummer: 90552040
 • BTWnummer: NL865358187B01
 • Email: info@pd-solar.nl

Betalen

U kunt bij ons via iDeal, PayPal, Bancontact en handmatige bankoverschrijving betalen. De bankoverschrijving moet uiterlijk binnen 14 dagen na het plaatsen van de bestelling worden voldaan op het rekeningnummer: NL31 RABO 0357 9787 73 t.n.v. PD Solar BV. Vermeld hierbij ook uw bestelnummer en uw naam. De producten in uw bestelling worden pas gereserveerd nadat betaling van uw bestelling is ontvangen.
Het is niet mogelijk om op rekening te bestellen.

Bestellen en verzenden

Uw pakket wordt na ontvangst van uw betaling door ons verzonden. Dit geldt voor alle betaalmethodes. Bij iDeal, Paypal en Bancontact is de betaling direct bij ons binnen. Kiest u voor Vooraf overmaken? Dan kan het 1 tot 2 werkdagen duren tot de betaling binnen is en uw bestelling wordt verzonden. De verzendkosten hangen af van de inhoud van uw pakket. Dit wordt aangegeven tijdens het plaatsen van uw bestelling. Nadat wij het pakket hebben verzonden ontvangt u van ons via een e-mail de track & trace code indien deze aanwezig is. Op deze manier kunt u uw pakket volgen en zien wanneer het pakket bij u zal arriveren.

De verzendkosten voor onze producten zijn in verschillende categorieën ingedeeld. In zowel uw winkelmandje als tijdens het bestelproces wordt aangegeven wat de verzendkosten voor uw bestelling zijn.

Nederland
Afhalen: gratis
Brievenbus pakket: € 4,50
Pakket post: € 7,25
Pakket groot (omvormers, ect): €19,95

Vracht transport(zonnepanelen): €99,95

Deellevering
In sommige gevallen kan het voorkomen dat uw order in twee of meer delen wordt verzonden, bijvoorbeeld als een deel van de bestelde producten niet voorradig is maar u de overige producten al wel wilt ontvangen. Deellevering is echter altijd op verzoek. De verzendkosten van het extra pakket zijn voor uw rekening. Indien er door ons een fout is gemaakt met betrekking tot het voorraadbeheer, zullen wij de extra verzendkosten niet in rekening brengen.

Afhalen
U heeft de mogelijkheid om uw bestelling af te halen. Hiervoor kunt u kiezen tijdens het bestelproces. Bestellingen kunnen op afspraak worden afgehaald in Zevenhuizen. Afhalen zonder afspraak is niet mogelijk.

Levertijd
Als u uw bestelling op werkdagen voor 16:00 plaatst verzenden wij uw pakket dezelfde dag nog. Uw pakket zal normaal gesproken de volgende dag bij u thuis arriveren. Heeft u uw pakket na drie werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op. Let op: bij vrachttransport is de levertijd doorgaans 5 tot 10 werkdagen.

Orders op maat
Bent u op zoek naar een specifiek product dat zich niet in ons standaard assortiment bevindt of op maat gemaakt dient te worden? Vraag ons dan gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Wilt u een standaard product bestellen dat zich wel in onze webshop bevindt, maar u heeft liever dat wij uw order aanmaken (bijvoorbeeld omdat u telefonisch wilt bestellen)? Dan kan dit ook.

0% BTW op zonnepanelen

0% BTW op zonnepanelen en toebehoren

In welke situaties kan er gebruik worden gemaakt van 0% BTW op zonnepanelen?

Het BTW tarief van 0% geldt voor de levering en installatie van zonnepanelen op of bij een woning in Nederland. Hieronder valt bijvoorbeeld ook een schuur, garage, serre of aanbouw. Ook wanneer bijvoorbeeld een Vereniging Van Eigenaren zonnepanelen koopt voor op een appartementencomplex is 0% BTW van toepassing. Voor andere werkzaamheden, zoals een mogelijke versteviging van het dak of installatie van een warmtepomp, blijft het BTW tarief van 21% gelden.

Voor welke producten geldt 0% BTW?

0% BTW geldt voor zonne-energiesystemen die op het net worden aangesloten. Autonome zonne-energiesystemen vallen hier dus buiten. Het 0% BTW tarief geldt naast de zonnepanelen ook voor de kabels, het montagemateriaal, omvormers, optimizers en voor materialen die u nodig heeft in de meterkast om het systeem aan te sluiten. 0% BTW is niet van toepassing voor het vervangen van (defecte) onderdelen binnen een bestaand zonnepaneelsysteem.

Kan ik ook van deze regeling gebruikmaken in het buitenland?
Nee, dat is niet mogelijk.

 

Retourneren

Ziet u af van uw aankoop of is het product niet wat u ervan verwacht had? Dan kunt u uw bestelling retourneren. Lees de voorwaarden goed door alvorens u uw bestelling retourneert.
Download hier het retourformulier, print het uit en vul de benodigde velden in. Voeg dit toe aan uw retourpakket en stuur het op naar:

PD Solar t.a.v. Afdeling Retouren
nijverheidscentrum 44
2761JP Zevenhuizen
Nederland

Retourvoorwaarden
Het product moet onbeschadigd en in originele staat worden geretourneerd, inclusief de originele doos (indien van toepassing). Maak hierdoor altijd gebruik van een omdoos, zodat de originele verpakking niet beschadigd raakt. Zorg ervoor dat het retourformulier is bijgevoegd; retourzendingen zonder retourformulier kunnen niet in behandeling worden genomen.
De kosten voor het retour zenden van uw product zijn voor uw rekening. Het product moet binnen 14 dagen na ontvangst worden teruggestuurd. Zodra de retourzending is ontvangen storten wij het verschuldigde bedrag voor het product binnen 14 dagen terug op uw rekening. Heeft u via iDeal, Paypal of Bancontact betaald? Dan heeft u het aankoopbedrag doorgaans binnen enkele werkdagen terug.

Uitzonderingen
De volgende producten kunnen niet geretourneerd worden, of er zijn aanvullende voorwaarden van toepassing. 
 
 • Kabel op maat: kan niet geretourneerd worden omdat het voor u op maat is geknipt. Van bepaalde soorten kabel bieden we standaard lengtes aan. Deze producten kunnen wel geretourneerd worden, mits u de kabel niet zelf verknipt hebt.
   
 • kWh meters: U kunt een kWh meter retourneren indien deze ongebruikt is. Een gebruikte kWh meter kunnen wij niet terugnemen aangezien de meterstand niet te resetten is. Dit maakt het product onverkoopbaar. Uiteraard kunt u uw kWh meter wel terugsturen in het geval van een defect. Wij zullen uw kWh meter onderzoeken en zo nodig een nieuwe leveren.
   
 • Producten die specifiek voor u besteld zijn: Heeft u een product besteld dat geen deel uitmaakt van ons standaard assortiment waardoor wij dit specifiek voor u hebben besteld? Dan kan dit product niet geretourneerd worden.
 • Onze visie

  Elke dag een beetje beter en duurzamer, dat is waar wij ons voor inzetten. Door een zo eerlijk mogelijke prijs te bieden, krijgt iedereen de kans om te verduurzamen. Hiermee proberen wij een steentje bij te dragen aan de toekomst.

  Door goed onderzoek te doen en zelf voldoende kennis in huis te hebben kunnen wij bieden wat andere groothandels niet kunnen: kwalitatief goede producten en adequate antwoorden op vragen die normaal niet beantwoord kunnen worden.

 • Wat is onze markt?

  Wij richten ons vooral op installateurs en groothandels die interesse hebben in zonnepanelen. Deze kunnen wij korting geven op producten. Daarnaast beschikken we over de kennis om installateurs op te leiden en handvatten te geven hoe ze panelen en omvormers moeten installeren.

  Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor producten en vragen. Deze krijgen dezelfde informatie tot hun beschikking als installateurs.

 • Wat doen wij

  Wij zijn een bedrijf wat zich bezig houdt met het inkopen en verkopen van diverse producten rondom zonnepanelen.  Hierin ligt onze focus op zonnepanelen, omvormers, hybride omvormers en montagematerialen. Onze producten worden eerst uitvoerig getest en beoordeeld op kwaliteit  voordat deze aan klanten verkocht worden.