Bestellen en verzenden

Uw pakket wordt na ontvangst van uw betaling door ons verzonden. Dit geldt voor alle betaalmethodes. Bij iDeal, Paypal en Bancontact is de betaling direct bij ons binnen. Kiest u voor Vooraf overmaken? Dan kan het 1 tot 2 werkdagen duren tot de betaling binnen is en uw bestelling wordt verzonden. De verzendkosten hangen af van de inhoud van uw pakket. Dit wordt aangegeven tijdens het plaatsen van uw bestelling. Nadat wij het pakket hebben verzonden ontvangt u van ons via een e-mail de track & trace code indien deze aanwezig is. Op deze manier kunt u uw pakket volgen en zien wanneer het pakket bij u zal arriveren.

De verzendkosten voor onze producten zijn in verschillende categorieën ingedeeld. In zowel uw winkelmandje als tijdens het bestelproces wordt aangegeven wat de verzendkosten voor uw bestelling zijn.

Nederland
Afhalen: gratis
Brievenbus pakket: € 4,50
Pakket post: € 7,25
Pakket groot (omvormers, ect): €19,95

Vracht transport(zonnepanelen): €99,95

Deellevering
In sommige gevallen kan het voorkomen dat uw order in twee of meer delen wordt verzonden, bijvoorbeeld als een deel van de bestelde producten niet voorradig is maar u de overige producten al wel wilt ontvangen. Deellevering is echter altijd op verzoek. De verzendkosten van het extra pakket zijn voor uw rekening. Indien er door ons een fout is gemaakt met betrekking tot het voorraadbeheer, zullen wij de extra verzendkosten niet in rekening brengen.

Afhalen
U heeft de mogelijkheid om uw bestelling af te halen. Hiervoor kunt u kiezen tijdens het bestelproces. Bestellingen kunnen op afspraak worden afgehaald in Zevenhuizen. Afhalen zonder afspraak is niet mogelijk.

Levertijd
Als u uw bestelling op werkdagen voor 16:00 plaatst verzenden wij uw pakket dezelfde dag nog. Uw pakket zal normaal gesproken de volgende dag bij u thuis arriveren. Heeft u uw pakket na drie werkdagen nog niet ontvangen? Neem dan contact met ons op. Let op: bij vrachttransport is de levertijd doorgaans 5 tot 10 werkdagen.

Orders op maat
Bent u op zoek naar een specifiek product dat zich niet in ons standaard assortiment bevindt of op maat gemaakt dient te worden? Vraag ons dan gerust en vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Wilt u een standaard product bestellen dat zich wel in onze webshop bevindt, maar u heeft liever dat wij uw order aanmaken (bijvoorbeeld omdat u telefonisch wilt bestellen)? Dan kan dit ook.